Fotokonkurransen 2022: «Fornebu som vi ser deg»

Fotokonkurransen 2022: «Fornebu som vi ser deg»

I 2022 har Fornebulandet Vel arrangert en serie fotokonkurranser med premiering vår, sommer og høst. Vi har hatt 2 klasser - inntil 15 år og over 15 år. Hundrevis av flotte bilder har blitt lagt ut på Facebookgruppen. Det ble satt opp en 1. (2 000 kr) og 2. premie (1 000 kr) i hver av konkurransene. I tillegg har Fornebu S sponset "Årets foto" (i begge klasser) med gavekort på kr. 5.000. Alle vinnerne kontaktes og vi gratulerer!

Les mer
Fra hovedflyplass til Forneby

Fra hovedflyplass til Forneby

Utvidelsen av boligantallet og antall arbeidplasser på den fremtidige "Forneby" har økt over tid. Utbyggingen av det gamle flyplassområdet vil skje over mange år. Området vil få minimum 30 000 innbyggere og mer enn 25 000 arbeidsplasser. Utbyggingen skjer på et svært begrenset areal og antallet innbyggere vil medføre at "Forneby" blir større enn den 17. største byen (Hamar) i Norge.

Les mer
Gjøkepraksis på Fornebu

Gjøkepraksis på Fornebu

Vellet har gjennomført et innbyggerinitiativ. Vi mener at det er urimelig at ikke kommunen betaler for driften av Nansenparken, en "privat" park som kommunen utvikler en ny by rundt på alle kanter. Blant annet anlegges det barnehager og skoler for 3 500 barn i parkens randsone, som alle bygges med et svært lavt utendørsareal (MUA) med begrunnelse av at de ligger inntil Nansenparken. Foto: Hedvig Kolboholen

Les mer
Fornebulandet Vel ønsker deg som grasrotgiver. Hver gang du spiller hos Norsk Tipping kan Vellet motta inntil 7% av din spillinnsats!
Du gjør dette på en av følgende måter:
- Hos kommisjonæren
- Norsk Tipping mobilspill
- SMS - send "Grasrotandelen 814461432" til 2020
Grasrotandelen går utelukkende til gode formål og aktiviteter på Fornebu!
Takk for støtten. Vi står sammen om Fornebu!